Logo mooigeldropmierlo.nl
archieffoto  | Fotonummer: 18e558
archieffoto (Foto: Ingezonden)
Algemeen

Mooi resultaten collecte KWF in Geldrop en Mierlo

Geldrop-Mierlo - De vrijwilligers van het KWF, Koningin Wilhelmina Fonds, hebben in de collecteweek van 2 tot en met 8 september in Geldrop en Mierlo gecollecteerd. In Geldrop is een bedrag opgehaald van € 8.667,59. Dit is bijna 6% meer dan vorig jaar. In Mierlo werd € 4.697,38 opgehaald. Het KWF is nog druk bezig om het geld te tellen, het totale landelijke bedrag is nog niet bekend.

De KWF dankt alle vrijwilligers en donateurs die dit jaar hieraan hebben bijgedragen. U kunt natuurlijk het hele jaar doneren. U kunt uw gift overmaken op rekening NL78RABO0303424060 ten name van KWF Kankerbestrijding te Amsterdam.

De KWF in Geldrop is blij met de nieuwe vrijwilligers die zich aangemeld hebben. Collecteert u volgend jaar met hun mee in de strijd tegen kanker? Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Dea Adriaens, districtshoofd, E-mail jodea.adriaens@gmail.com of met Peter Thieme, secretaris, E-mail pthieme@onsbrabantnet.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>