Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 64bb54
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Open inloopavonden bowls

Mierlo - Bowls Club Mierlo houdt in oktober op maandag 1, 8, 15, 22 en 29 oktober open avonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Bowls is zeker in het begin niet eenvoudig, maar zoals bij elk spel 'al doende leert men'.

Een moeilijkheid bij bowls is dat de bowlsballen zo zijn gemaakt dat ze tijdens het rollen uit zichzelf een boog maken. Om bij het doelballetje (de jack) te komen moet je de bowlsbal dus schuin wegrollen met de juiste snelheid. Wie het dichtste bij de jack ligt, krijgt één punt voor elke bowlsbal die dichter bij de jack ligt dan de beste bowlsbal van de tegenstander.

Bowls is een spel waarbij mannen, vrouwen, jong en oud met en tegen elkaar kunnen spelen. Bent u benieuwd naar het spel en wilt u eens kennis komen maken, dan bent u van harte welkom op het adres Arkweg 19 te Mierlo (hal van de handboogvereniging). U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>