Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 244a60
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Teams MTTV'72 draaien mee in top

Mierlo - Nagenoeg alle teams Mierlose Tafeltennisvereniging MTTV '72 draaien mee in de top van hun competitie. Hieronder volgend de uitslagen van de competitie van afgelopen weekend.

Senioren
Return Oss 2 – MTTV 1, uitslag: 9 – 1
Behalve team 1, draait niet mee in de top. Kopman Rudi Spinner zat in Lissabon en er was geen invaller beschikbaar. Tegen de koploper uit Oss is het dan een onbegonnen zaak. Koen Smits redde de eer, meer zat er niet in voor Koen en Stijn Smits.
TIOS 5 – MTTV 2, uitslag: 8 – 2
Het tweede team delfde in Tilburg het onderspit tegen TIOS. De licht geblesseerde Joost Poppelaars (0 zeges), Piedro Meulendijks (1) en Wim Hees (0) werden niet van de tafel getikt, maar echt kans hadden ze ook niet.
ATTC 4 – MTTV 3, uitslag: 5 – 5
René-Philippe Wolters bleef in Aarle-Rixtel wederom ongeslagen en samen met Pieter van Aerle (2) behaalden ze een keurige gelijkspel. Invaller Henry Essing won telkens knap een game terwijl hij toch 2 klassen lager speelt. Ze staan nu tweede in de 4e klasse.
MTTV 4 – Valkenswaard 5, uitslag: 6 – 4
Een belangrijke overwinning op de rivaal voor het kampioenschap in de zesde klasse. Rianne Sleegers (2), Elice van de Bogaert (2) en Keith Saunders (1) moesten er wel flink voor knokken, slechts 3 partijen werden in 3 games beslist.MTTV 5 – ATTC 6, uitslag: 5 – 5
Wederom een gelijkspel voor Geert-Jan van Duijnhoven (2), Radu Meulendijks (2) en Kasper Dam (1). De overwinning van Radu op Henk Bulting was een ware thriller, Radu won bijzonder nipt met 16-14 in de vijfde game. Ze staan bovenaan in de zesde klasse met een extra gespeelde wedstrijd.
MTTV 6 – ATTV 3, uitslag: 8 – 2
Tom van der Zanden (3), Jo Saunders (2) en Toine van der Ven (2) draaien uitstekend mee in de top van de zevende klasse. Dankzij de ruime zege op het Astense team staan ze op een tweede plaats, slechts 1 puntje van de koploper uit Heeze.

Jeugd
TIOS 3 – MTTV 1, uitslag: 3 – 7
Tegen het jeugdtalent Anya Cao waren Leander Meulendijks en René-Philippe en Pascal-André niet opgewassen. De overige partijen werden wel gewonnen, al ging het niet altijd even makkelijk. Het team staat nu op een verdienstelijke gedeelde tweede plaats in de Hoofdklasse.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>