Logo mooigeldropmierlo.nl
Quinty van Lare in actie tijdens haar wedstrijd  | Fotonummer: c1e0f6
Quinty van Lare in actie tijdens haar wedstrijd (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Succesvolle Interland Cup 2018 door Rolschaatsvereniging Olympia

Mierlo - Rolschaatsvereniging Olympia uit Mierlo heeft afgelopen weekend in samenwerking met Sectie Bestuur Rolschaatsen (SBK) de Interland Cup 2018 georganiseerd in sporthal de Weijer in Mierlo.

Ongeveer 140 deelnemers uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Groot-Brittannië, Kroatië, Denemarken en Slovenië namen deel aan deze A-klasse wedstrijden in het vrij- en paarrijden en streden om de Interland Cup 2018.

Elk jaar vindt de Interland Cup in Europa plaats, waarvan eens in de vijf jaar in Nederland. Een bijzonder evenement, waarbij niet alleen de prestaties belangrijk zijn, maar ook de internationale vriendschappen die ontstaan en het gevoel van saamhorigheid tussen de deelnemers.

Naast elegantie staat ook kracht en lef centraal in deze sport. En dit zag je dan ook bij elke deelnemer terug. Er werd op hoog niveau gestreden om de titel. Uiteindelijk ging Duitsland met de meeste prijzen naar huis, Spanje eindigde op een mooie tweede plaats en Frankrijk werd derde.

Quinty van Lare behaalde namens Nederland een mooie derde plaats in de categorie mini's. Nederland werd uiteindelijk vijfde op de Interland Cup 2018.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>