Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 62d46c
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Mifano wint verdienstelijk van SJVV

Deurne/Mierlo – VV Mifano heeft zich prima gerevancheerd voor de nederlaag van vorige week door de uitwedstrijd tegen SJVV met 1-3 te winnen. Het was een dik verdiende overwinning, Mifano was gedurende vrijwel de hele wedstrijd de betere ploeg en de overwinning kwam eigenlijk geen moment in gevaar.

Mifano kwam al in de tweede minuut op voorsprong. Een lange bal naar voren kwam aan, bij de aan de rechterkant geheel vrijstaande Rowan Verberne, die de bal beheerst onder de keeper in het doel schoof. Hierna was er een wat rommelige periode met Mifano als iets betere ploeg. Aan beide kanten waren er geen kansen. Tot de 25e minuut toen Mifano na een hele mooie aanval op 0-2 kwam. De bal werd door Dirk Borst naar Bas van Sinten gespeeld die tussen een aantal tegenstanders de bal toch door kon tikken naar Stephan Schippers die de keeper kansloos liet. Mifano werd na deze 0-2 steeds sterker en tot de rust speelde het spel zich grotendeels af op de helft van SJVV. In de 28e minuut ging een schot van Maurice van Hoof via een SJVV speler net langs en even later werd een voorzet van Rowan Verberne maar net door twee spelers van Mifano vlak voor doel gemist. In de 42e minuut ging een vrije trap van Mayco Verrijdt net langs. Ruststand was 0-2.

SJVV begon fanatiek aan de tweede helft en probeerde Mifano onder druk te zetten. Dit leidde tot een gevaarlijke vrije trap, die net over ging. Mifano kreeg al snel weer het overwicht en de in de 55e minuut ging een voorzet van Paul Donkers via binnenkant paal net niet over de lijn. In de 65e minuut kwam de bal na een corner bij Maurice van Hoof die van dichtbij recht op de keeper knalde.

Het leek wachten op de 0-3 maar geheel onverwacht kwam SJVV in de 70e minuut op 1-2. Het had hiervoor wel een grote fout in de verdediging van Mifano voor nodig, een te korte terugspeelbal werd onderschept en eenvoudig binnengeschoten. In de 78e minuut maakte Mifano de bevrijdende 1-3. Na een goeie actie van Stephan Schippers kwam de bal bij Rowan Verberne en diens voorzet werd door Maurice van Hoof binnen geknald. Mifano kreeg nog twee kansen, maar beiden gingen naast. Rest nog een compliment voor Thijs van der Schoot die voor de eerste keer als linksback bijna een hele wedstrijd speelde en dit uitstekend deed.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>