Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 4d93fc
Foto: Cor Vitalis
Verenigingen

Mifano organiseert voetbalclinics

Mierlo - Om de eigen jeugd extra te stimuleren, het nodige te leren, meer te betrekken bij de club en te laten genieten van de mooie voetbalsport organiseert de jeugdcommissie van VV Mifano tijdens het seizoen tal van activiteiten, zoals de speciale voetbalclinic. De voetbalclinic staat voor donderdag 18 oktober en vrijdag 19 oktober op het programma.

Deelname aan de speciale clinic voor 1 dag en/of 2 dagen op sportpark 'De Ark', Goorsedijk in Mierlo is mogelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Dit geldt voor zowel actieve leden - als voor niet leden van Mifano. Beide dagen duren van 09.30 uur tot 16.00 uur. De voetbalclinics worden verzorgd door Voetbalschool Total Control en staan onder leiding van diverse oud-profvoetballers. Een prachtige ervaring alsmede leerzaam voor de jeugdige deelnemers. Voor meer informatie neem een kijkje op de website www.mifano.nl of stuur een email naar clinicsmifano@gmail.com . Je mag ook even binnenlopen bij het Mifano-Paviljoen en een inschrijfformulier ophalen.

Zoals bij alle verenigingen geldt ook voor Mifano 'wie de jeugd heeft, heeft de toekomst'. Een belangrijk onderdeel binnen de club die volgend jaar 90 jaar bestaat, is de jeugdafdeling. De jeugd, het grootste onderdeel én heel belangrijk binnen de actieve rood-witte voetbalclub waarvan het vaandelteam in de 4e klasse van de KNVB uitkomt. Een goede opleiding binnen de jeugd is dan ook heel belangrijk voor zowel de persoonlijke ontwikkeling van de speler alsmede met het oog op de toekomst. Een toekomst waarvan het bestuur van Mifano de doelstelling nastreeft dat het vaandelteam uit mag groeien tot een stabiele 3e klasser.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>