Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 2a1a80
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Nederlaag voor Geldrop op bezoek bij Veritas

Neeritter/Geldrop - VV Geldrop heeft op bezoek bij promovendus Veritas een 4-1 nederlaag geleden. Geldrop begon goed aan haar tweede competitiewedstrijd van dit seizoen, maar wist de goede beginfase geen wenselijk vervolg te geven.

Gideon Pieschel tekende namelijk in de 9e minuut, na een corner van Mark Werts, aan voor de 0-1. In de 10e minuut liet ook Veritas zich zien. Vrijwel direct na het doelpunt van Pieschel, werd een schot van Koen Stoop gepareerd door de op het oude nest teruggekeerde Geldrop-keeper Len van Gestel, maar moest daarbij wel een corner toestaan. Deze corner werd ternauwernood voor de doellijn weggehaald. Uiteindelijk zou de gelijkmaker toch vallen. Bjorn Bastiaans was het meest attent op een inzet die onvoldoende werd gekraakt door de Geldropse defensie en kon daardoor na 31 minuten voetballen op sportpark Breierein de 1-1 scoren. Daar bleef het niet bij, want in de 40e minuut maakte Koen Stoop er 2-1 van en vlak voor rust verdubbelde Bjorn Bastiaans de voorsprong naar 3-1.

Na rust gingen de groenwitten op zoek naar de aansluitingstreffer. In de 55e minuut leek Lars de Haas, na voorbereidend werk van Stijn Lanen, de 3-2 voor inschieten te hebben, echter stond het vizier bij de aanvaller niet op scherp. Even later, in de 60e minuut, was het aan de andere kant wel raak. Koen Stoop vond na een steekpass andermaal het net: 4-1. Mark Werts zag in het resterende halfuur zijn vrije trap op de paal belandde en Wessel van Moorsel zorgde met een aantal prima acties voor dreiging. Echter veranderde er niets meer aan de score, waardoor Geldrop zonder punten huiswaarts moest keren.

Opstelling Geldrop
Van Gestel, J. Vroomen, Nico de Kort, Tom Dekkers, In 't Anker (46. Desriac): Werts, Van der Velden, Van Vroenhoven: Lanen, De Haas (70. Renfrum), Pieschel (46. Van Moorsel).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>