Logo mooigeldropmierlo.nl
Nieuwe jacks voor de organisatie  | Fotonummer: 5bd77f
Nieuwe jacks voor de organisatie (Foto: Ingezonden)
Dorps Quiz

Mierlose Dorps Quiz teamcaptainsavond

Mierlo - Een jaar geleden, op 4 oktober, werd tijdens de teamscaptainsavond de opdracht bekend gemaakt van de Mierlose Dorps Quiz. De opdracht was om een beroemd persoon op film of foto te zetten. Vele bekende Nederlanders voldeden aan dat verzoek zoals Wendy van Dijk, Jan Smit, Mathijs van Nieuwkerk maar ook de Luizenmoeder Jennifer Hofman en Piet Paulusma ontbraken niet.

Op woensdag 3 oktober vindt voor alweer de derde keer de teamcaptainsavond plaats. Vanaf 20.00 uur zullen 90 teamcaptains aanwezig zijn in MFA 't Patronaat. Ook dit jaar wordt een opdracht verstrekt. Vraag is echter welke opdracht de commissie nu heeft bedacht om Mierlo weer ruim 3,5 week in beweging te krijgen. Zeker is dat na het ontvangen van de opdracht vele teamleden benaderd worden om mee te helpen aan deze opdracht.

Wat nog meer die avond zal opvallen is dat de commissie nieuwe jacks dragen. Met dank aan Lenssen Manders mode 'voor haar'' en Lenssen Mannenmode zijn Mieke, Eric, Bas, Michiel, Koen, Rob en Hans tijdens de Mierlose Dorps Quiz, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 27 oktober, piekfijn gekleed.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>