Logo mooigeldropmierlo.nl
Inzegening oldtimer bromfietsen op het Mierlose kerkplein op 10 maart 2018  | Fotonummer: a5490d
Inzegening oldtimer bromfietsen op het Mierlose kerkplein op 10 maart 2018 (Foto: Ingezonden)
Human interest

Pastoor Kloeg overleden

Mierlo – Pastoor Jacques Kloeg is woensdag 3 oktober plotseling overleden, hij werd onwel tijdens een feestelijke bijeenkomst in Mierlo. Jacques Kloeg werd 32 jaar geleden, op 1 juli 1986, benoemd tot Pastoor van de parochie Heilige Nicasius in Mierlo. Daarvoor was hij Kapelaan in Reusel. Pastoor Kloeg is 73 jaar geworden. 

Jaarlijks zegende Pastoor Kloeg de oude bromfietsen van de leden van 'Oldtimer Bromfietsclub Op ons gemekske' in, dit gebeurde in maart, aan het begin van het seizoen.

Onlangs, op 22 september, is onder toeziend oog van Pastoor Kloeg, tijdens de gezinsviering, de relikwiekast geopend. Mierlose scholieren hebben in 2008 een persoonlijk aandenken neergelegd. Pastoor Kloeg gaf tijdens de mis aan dat hij zeer benieuwd was wat de schooljeugd in de kast had gelegd. Hij was verheugd dat de kerk vol zat met jeugd die na 10 jaar hun relikwie kwamen ophalen.
 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>