Logo mooigeldropmierlo.nl
Bron: Fbpagina Politie Geldrop-Mierlo-Nuenen-Son en Breugel  | Fotonummer: c19d46
Bron: Fbpagina Politie Geldrop-Mierlo-Nuenen-Son en Breugel (Foto: ©politie Geldrop-Mierlo-Nuenen-Son en Breugel)
Politie

Achtervolging met hoge snelheden

Geldrop-Mierlo - In de nacht van 4 op 5 oktober, omstreeks 02.30 uur, zag een politie-agent een voertuig rijden ter hoogte van de Sluisstraat in Geldrop. De agent wilde het voertuig controleren, waarop de bestuurder van het voertuig zijn snelheid verhoogde. De achtervolging ging dwars door een woonwijk, met snelheden van boven de 100 km/u waar 30 km/u is toegestaan. De bestuurder 'vloog' over de verkeersdrempels, waardoor de auto af en toe los kwam van de grond. 

Vervolgens reed de bestuurder de Rederijklaan te Mierlo op en kwam meerdere malen met vier wielen los van de grond. Tijdens deze rit op de onverharde weg verloor de bestuurder meerdere onderdelen, waaronder de bumper. Er kwam flink rook van de auto vandaan, dit bleek later door de airbags te zijn. De bestuurder, een man uit Geldrop, is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Dit is te lezen op de Facebookpagina van Politie Geldrop-Mierlo-Nuenen-Son en Breugel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>