Logo mooigeldropmierlo.nl
Selectie Mifano  | Fotonummer: 887729
Selectie Mifano (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Mifano ten onder tegen Bruheze

Mierlo - Op een zonnig sportpark De Ark, was het Bruheze uit Helmond dat er na 90 minuten met de volle buit van doorging.

Mifano begon fel aan de wedstrijd en na vier minuten stond al bijna de 1-0 op het scorebord. Een speler van Bruheze scoorde bijna een eigen goal, gelukkig voor hem stond de keeper goed op te letten. Mifano kreeg na 25 minuten een mooie kans via Maurice van Hoof, maar deze werd klem gepakt door de keeper van Bruheze. Zo'n vijf minuten later kreeg ook Stefan Schippers een grote kans, maar ook hij zag zijn bal gekeerd worden door de keeper van Bruheze.

Vijf minuten voor rust besloot Bruheze aan te zetten. Dit resulteerde in een grote kans voor Bruheze, maar Stefan van der Westen stond goed op te letten. Mifano kreeg nog een grote kans, net voor rust, via een vrije trap van Mayco Verrijdt, maar deze ging rakelings naast. Na een redelijke eerste helft gingen beide partijen de rust in.

In de eerste minuut van de tweede helft dacht Thijs van der Schoot te scoren, maar helaas werd deze goal afgekeurd wegens buitenspel. Mifano zette aan en kreeg via Maurice van Hoof en Rowan Verberne twee goede kansen. In de 58e minuut kreeg Bruheze een grote kans, maar Stefan van der Westen redde de bal met zijn voeten. Daarna werd het spel van Mifano er niet echt beter op en kwam Bruheze steeds meer aan voetballen toe. Beide ploegen creëerden niet heel veel meer, wie de eerste goal zou maken, zou deze wedstrijd ook winnen.

In de 78e minuut kreeg Mifano op de zijkant van de 16 meter een vrije trap, deze werd door Floris van Hertrooij voor het doel geslingerd. Een speler van Bruheze haalde weg, speelde een lange bal naar voren op hun sterke spits. De spits ging het één op één duel aan met Michiel Janssen en kwam na een goede actie als winnaar uit de strijd. Met een boogbal wist Kenvis Odigwe Gomez, keeper Stefan van der Westen te passeren. Zo stond Bruheze op een 0-1 voorsprong.

In de slotfase zette Mifano alles op alles en kreeg Rowan Verberne nog een grote kans. Na een voorzet van Toby van de Wittenboer, kreeg hij helaas de bal niet binnen geschoten.

Het was van beide kanten geen sterke wedstrijd vandaag. Aan de jongens van Mifano om volgende week uit bij Eli te laten zien, hoe goed ze eigenlijk kunnen voetballen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>