Logo mooigeldropmierlo.nl
Prinsentreffen 2018 bij Mierlose Spruwwejagers  | Fotonummer: 6dd193
Prinsentreffen 2018 bij Mierlose Spruwwejagers (Foto: Rudie Nooijen)
Carnaval

Carnavalsprinsen in de spotlights

Mierlo - Nog één keer vol in de spotlights! Die rol is zaterdag 13 oktober weggelegd voor een aantal lokale en regionale carnavalsprinsen en prinsessen. Vanaf 20.30 uur vindt in de residentie van carnavalsvereniging 'De Spruwwejagers' (Sport & Eetcafé 'De Weijer') de vierde editie plaats van het speciale Prinsentreffen. Een carnavaleske, gratis toegankelijke avond, ter afsluiting het carnavalsseizoen 2017-2018.

Naast de complete Raad van Elf, dansmariekes, Spruwwe Babes, bestuur, ereleden en natuurlijk Prins Hans (Klink) d'n Twidde en zijn Adjudant Ronald zijn tijdens het Prinsentreffen ook vele bevriende verenigingen van 'De Spruwwejagers' aanwezig. Als gast mogen 'de Spruwwe' onder meer verwelkomen de Mierlose Kersenplukkers met Prinses Dorien d'n Urste, de Stillekes met Prins Roel d'n Urste, de Stadsprins Comité Geldrop met Prins Bart d'n Urste, de Broakese Zotten met Prinses Independiente Cindy d'n Urste en de bevriende Kraaienvangers uit Heeze met Prins Antoine Delphino d'n Urste en zijn Adjudant (én tevens secretaris der Spruwwejagers) Jeroen van Dijk.

Ouderwets feestje
Evenals voorgaande jaren krijgen de aanwezige dorstlustige hoogheden rond de klok van 'elf over elf' door Spruwwejagers-voorzitter Harold Liebreks een speciale Prinsentreffen onderscheiding uitgereikt. De Prinsen en Prinsessen moeten tijdens de avond enkele ludieke spellen uitvoeren onder luide aanmoedigingen van de aanwezige carnavalsverenigingen.

Nog één keer maken de carnavalshoogheden, voordat zij binnenkort afscheid nemen als Prins of Prinses, er een ouderwets feestje van in de residentie van CV de Spruwwejagers. Muziek tijdens het Prinsentreffen 2018 in residentie 'De Weijer' wordt verzorgd door duo Two For You. Prinsentreffen 2018: Zaterdag 13 oktober 2018, aanvang 20.30 uur en de toegang is gratis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>