Logo mooigeldropmierlo.nl
Het oude 'Joek-gebouw'  | Fotonummer: 7faf6f
Het oude 'Joek-gebouw' (Foto: Ingezonden)
Algemeen

JOEK reünie in de Kasteelhoeve

Geldrop - Het weekend van 20 en 21 oktober staat voor de KommuS crew en veel oud jongeren in regio Geldrop in het teken van de JOEK reünie 2018. Op zaterdag 20 oktober kunnen alle oud bezoekers van het jongerencentrum weer eens flink uit hun pannetje op de dansvloer tijdens de JOEK Reünie in de Kasteelhoeve. Op zondag is uit-kateren, en mag heel Geldrop gratis mee komen feesten in het Heerenhuys23 tijdens het concert van de Janse Bagge Bend!

JOEK reünie
Veel Geldroppenaren kijken met weemoed terug naar de jaren dat Geldrop nog een jongerencentrum had, jongerencentrum JOEK. Ruim 200 vrijwilligers zorgden tot eind jaren 2000, dat vele tienduizenden jongeren uit regio Geldrop elkaar konden ontmoeten, dansen op de dansvloer, bandjes konden zien en natuurlijk hun eerste pilske of bessen-jus konden proberen. Voor veel ouders van nu, is de JOEK nog steeds een gemis en zouden graag een tweede JOEK voor hun kroost willen zien. Dat geeft aan dat het voormalige jongerencentrum aan het spoor, legendarische sporen heeft achter gelaten.

De JOEK Reünie wordt weer een ouderwetse JOEK avond, met de vrijwilligers, dj's en bezoekers van toen. Natuurlijk met de juiste ambiance en typische 'JOEK muziek'. Daarbij geeft de organisatie bestaande uit KommuS en oud bestuursleden, ook nog een 100% jeugdsentiment-garantie. De Kasteelhoeve is een perfecte locatie, naast een flinke dansvloer is er ook ruimte om eens duchtig bij te kletsen. Voor de eerste keer eens geen oud JOEK vrijwilligers achter de bar, maar wel achter de draaitafels en natuurlijk aan de deur.

Voor de JOEK reünie heb je een kaartje nodig, die kun je bestellen via de KommuS website. Als het in de voorverkoop nog niet is uitverkocht, dan kun je aan de deur nog een ticket bemachtigen. Maar wat niet te lang, want de kaartjes gaan hard de deur uit! Meer informatie en kaartverkoop: www.kommus-geldrop.nl of de facebookpagina kommus.geldrop.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>