Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 96c97e
Foto: Ingezonden
Kunst

Demo en mini-workshop bij Galerie De Ruimte

Geldrop - Het verhaal áchter het kunstwerk is minstens zo interessant als het kunstwerk zelf! Op 13, 14 en 21 oktober zijn enkele topkunstenaars, die momenteel hun werk exposeren in Galerie De Ruimte, aanwezig om de kunstliefhebbers te laten zien, vertellen en leren hoe zij te werk gaan.

Mini-workshop aquarelschilderen
Topaquarelliste Hannie Rieuwerts geeft een miniworkshop in Galerie De Ruimte. Snelle beslissers kunnen op zaterdag 13 oktober een drie uur durende miniworkshop volgen. Het thema is 'het licht in aquarel'. Graag wel (zo snel mogelijk) aanmelden want er kunnen maar 10 personen deelnemen!

Demo schilderen
Een dag later, op zondag 14 oktober van 14.30-16.00 uur demonstreert realistisch schilder Martie van der Velden hoe hij te werk gaat met olieverf,kwast, paletmes en schuurpapier. Zijn prachtige schilderijen zijn een ware story telling op het paneel. Kom en kijk mee over de schouder van deze professionele kunstenaar. (Vrije toegang)

Demo keramiek
Zondag 21 oktober van 14.30-16.00 uur is keramist Lei Hannen aanwezig en toont via een demo zijn kunnen. Hannen is internationaal bekend en ook een zeer ervaren docent. Op 14 en 21 november geeft hij tevens een 2-daagse masterclass Raku keramiek in Galerie De Ruimte. Maak op 21 oktober kennis met Lei en misschien raak je net zo enthousiast om je aan te melden voor deze masterclass! (Vrije toegang)

Meer info op www.galeriederuimte/nl. Of schrijf even naar info@galeriederuimte.nl óf bel 06 33 02 31 29. Galerie De Ruimte - Molenstraat 2 - Geldrop (oude postkantoor).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>