Logo mooigeldropmierlo.nl
Martin Harley  | Fotonummer: 5d4bfe
Martin Harley (Foto: Nigel Crane)
Muziek

Roots in 't Groen met Martin Harley

Geldrop – Martin Harley (UK) komt op woensdag 17 oktober optreden bij Roots in 't Groen. Het woordje 'special' mag om meer dan één reden worden toegepast op deze editie van Roots in 't Groen. Martin Harley is een bluesy Americana singer-songwriter die bloedstollend mooie liedjes schrijft, deze met passie en overtuiging zingt en ook nog eens overweldigend mooi slide-gitaar speelt op een honderd jaar oude Weissenborn (een akoestische lap steel-gitaar). Daarnaast komt hij met een National Resonator waaruit hij de blues van de Mississippi Delta zal laten klinken.

De organisatie is er trots op deze muzikant op het intieme podium van 't Heerenhuys23 te kunnen presenteren voordat hij de grotere podia gaat beklimmen. Kijk voor meer informatie op de website www.martinharley.com.

Verder op het programma
Woensdag 7 november: Ben Prestage (USA)
Woensdag 19 dec (in plaats van 5 december): English & Hareza duo (USA)
Alle informatie over de concerten is ook te vinden op de website www.rootsinhetgroen.nl

Roots in 't Groen concerten vinden plaats in een luisterambiance op de eerste woensdag van de maand in Het Koepelhuys van 't Heerenhuys 23, Heuvel 23 in Geldrop. Aanvang 20.30 uur (stipt!). Tijdens de pauze gaat niet alleen de hoed rond (minimale bijdrage is € 5,00), maar ook een schaal met overheerlijke hapjes aangeboden door Van den Berg Eetwinkel & Visdelicatessen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>