Logo mooigeldropmierlo.nl
Luka, 2e van rechts, tussen de andere finalisten  | Fotonummer: 53d5c8
Luka, 2e van rechts, tussen de andere finalisten (Foto: M.e.Amrani (@eml_nederland))
Algemeen

Luka van Ulden finalist Elite Model Look Nederland

Amsterdam/Geldrop - Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar tijdens één van de regionale casting-dagen aan Elite Model Look Nederland gepresenteerd. Na een spannende halve finale zijn 16 finalisten, waarvan acht jongens en acht meisjes, dit weekend door de jury bekend gemaakt. Luka van Ulden uit Geldrop is één van de finalisten.

Finale
Op zaterdag 3 november schitteren zij op de catwalk van de Elite Model Look Nationale Finale, die plaatsvindt in de Amsterdamse Beurs van Berlage.Tijdens finale strijden de 16 finalisten om een felbegeerde eerste plaats. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van € 150.000. De presentatie van de avond is in handen van Lieke van Lexmond.

Bootcamp
Tijdens een intensieve bootcamp werden de finalisten afgelopen weekend optimaal voorbereid aan de hand van trainingen, workshops en fotoshoots van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid. Ook worden zij de komende tijd begeleid en klaargestoomd door middel van fotoshoots, catwalk training, fittings en advies, in onder andere de Goldwell Academy te Amsterdam.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>