Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 073d26
Foto: Ingezonden
Algemeen

Gemini promoot duurzaam ondernemen met zonne-energie

Geldrop-Mierlo - Gemini, de ondernemersvereniging van Geldrop – Mierlo, start met een nieuw initiatief. Samen met EigenEnergie.net wordt op 10 oktober gestart met een opzet voor duurzaam investeren in zonne-energie. Doel is om te komen tot collectieve installatie van zonnepanelen op daken van bedrijfsgebouwen in Geldrop – Mierlo, waarbij het voordeel voor de ondernemers hand in hand gaat met het invullen van de energietransitie.

Adri Geerts, voorzitter van Gemini, steunt de aanpak van Henrico van den Boomen van EigenEnergie.net om samen te komen tot een ondernemersaanpak. Op 10 oktober is een bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers om snel van voorlichting tot invulling te kunnen gaan. Er zijn namelijk subsidies beschikbaar die op korte termijn aangevraagd moeten worden. Ondernemers vanuit Geldrop – Mierlo worden nadrukkelijk opgeroepen om hieraan mee te doen, zodat ook vanuit deze groep de verantwoordelijkheid genomen wordt voor de klimaatopgave die er ligt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>