Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 7b455a
Foto: Ingezonden
Verenigingen

VV Geldrop onderuit bij SV Deurne

Deurne/Geldrop - Onder prima weersomstandigheden ging VV Geldrop in de 4e competitieronde de strijd aan met SV Deurne. Op Sportpark De Kranenmortel bleek de thuisploeg met 5-2 te sterk voor het elftal van Roel van den Heuvel, die de honneurs waarnam omdat hoofdtrainer Pierre van den Eeden herstellende is van zijn enkeloperatie.

Deze editie van VV Geldrop tegen Deurne begon lichtelijk aftastend. Beide formaties creëerden enkele kansen, zo werd een corner van VV Geldrop in de 5e minuut weggewerkt door Deurne-goalie Joost Bukkems. Het was SV Deurne dat in de 21e minuut de score opende. Maarten Vos bracht de bal voor, waarna Stefan van der Werf achter het standbeen langs voor 1-0 wist te zorgen. In het vervolg van de eerste helft zou er niet meer gescoord worden, ondanks dat VV Geldrop-aanvoerder Mark Werts in de 41e minuut een grote mogelijkheid kreeg om de stand gelijk te trekken.

Na rust kwam VV Geldrop scherp uit de kleedkamer. Joep van der Velden, die na afloop terug kon kijken op een puike partij, schoot in de 47e minuut na een solo vanaf het middenveld voorlangs. Een kleine 10 minuten later, in de 55e minuut, nam SV Deurne-middenvelder Arne van Geffen een gegeven vrije trap snel. Gedragen door de wind vloog de bal in een keer in het doel: 2-0. Coach Roel van den Heuvel voerde in de tweede helft enkele wissels door. Louange Kinsungila kwam in het veld voor Ben Bruisten, Ryan Samuels verging Tim van den Akker en Yannick Desriac loste Gideon Pieschel af. Met vers bloed binnen de lijnen ging VV Geldrop op zoek naar de aansluitingstreffer en die kwam er. Ryan Samuels kopte in de 77e minuut een bal vanuit achteruit tegen het net en gaf zijn debuut in het eerste elftal op deze manier extra glans: 2-1. De groenwitten hoopten op een comeback, maar dat was tevergeefs. Parfait Luwawa en Ruhendrey Martina zorgden namelijk kort daarna voor 3-1 en 4-1. Joep van der Velden verzachtte hierna wel de pijn door in de 87e minuut, na een prima dribbel, binnen te schieten: 4-2. Het slotakkoord was overigens voor Arne van Geffen, want die bepaalde de uiteindelijke eindstand op 5-2.

Opstelling VV Geldrop: Baas: J. Vroomen, Nico de Kort, Dekkers, Beets: Werts, Van den Akker (60. R. Samuels), Van Vroenhoven, Pieschel (75. Desriac), Bruisten (46. Kinsungila), Van der Velden.

VV Geldrop 2
VV Geldrop 2 heeft haar 4e competitiewedstrijd afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen Wilhelmina Boys 2. Bjorn Vroomen schreef het Geldropse-doelpunt achter zijn naam.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>