Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: f89312
Foto: Danielle van den Meerakker
Evenementen

Grootste Halloween tocht van Geldrop

Geldrop - De jaarlijkse Halloween Spokentocht in de wijk Hulst vindt zaterdag 27 oktober weer plaats. Veel vrijwilligers zijn al vanaf de zomervakantie bezig met de voorbereidingen. Het beloofd weer een mooie avond te worden. Met een verwacht aantal van meer dan 500 lopers is het meteen de grootste Spokentocht van Geldrop.

Programma

Tijdens het middagprogramma worden er potjes geschilderd, geknutseld en wordt er gestart met schminken. Het middagprogramma is gratis en loopt van 14.00 tot 16.00 uur. De kinderen mogen uiteraard verkleed komen.

Om 18.30 uur start de Familietocht die loopt langs enge acts en uitdeeladressen, waar de kinderen een snoepje krijgen. Ouders lopen mee als begeleiding. Onderweg komen ze ook nog spookachtige acts tegen, waar rekening wordt gehouden met de allerkleinste. Rond 20.30 uur stopt de familietocht om plaats te maken voor de meer gedurfde lopers. Die Thrillertocht start om 21.00 uur en gaat langs extra spannende en enge acts. Niet bedoeld voor de angsthazen onder de deelnemers. De vrijwilligers die een act opvoeren gaan hierbij helemaal los.

Bijdrage voor de tochten is voor leden € 1,50, voor niet leden € 3,50. Begeleiders zijn gratis en betalen hun eigen consumptie. Opgeven voor beide tochten kan via de website www.bvhsgeldrop.nl, klik dan op het plaatje met 'Halloween'. Het aantal deelnemers dat zich 's avonds nog kan aanmelden is beperkt. Opgeven kun je dan ook het beste vooraf doen.

Leuke en spannende acts
Om deze dag mogelijk te maken kan de Buurtvereniging Hulst-Skandia nog wel wat hulp gebruiken. Geef je vandaag nog op, en help om er een onvergetelijke dag van te maken. Opgeven als act of uitdeeladres kan ook via de website. Graag opgeven voor maandag 22 oktober in verband met de route-planning.

Waar & Wanneer
De start van de Halloweentocht is op het grote grasveld aan de Ganseboom in wijk Hulst in Geldrop. De Halloweentocht vindt plaats op zaterdag 27 oktober. Het terrein is open van 14.00 tot 24.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.bvhsgeldrop.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>