Logo mooigeldropmierlo.nl
Maurice van Hoof scoorde het winnende doelpunt  | Fotonummer: 05c929
Maurice van Hoof scoorde het winnende doelpunt (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Winst voor VV Mifano tegen RKPVV

Mierlo – VV Mifano heeft zondag 21 oktober de thuiswedstrijd tegen RKPVV met 1-0 gewonnen. RKPVV uit Helmond begon erg sterk aan de wedstrijd en creëerde al snel meerdere kansen. Zij lieten duidelijk zien dat ze niet met minder dan drie punten Sportpark de Ark wilden verlaten. Mifano kwam er voetballend niet aan toe, kansen waren er nauwelijks.

Toch was het VV Mifano dat op een 1-0 voorsprong kwam. Michiel Janssen ging in de 43e minuut mee naar voren en gaf een erg mooie voorzet op Maurice van Hoof. Hij wist met een prima schot de keeper te passeren. Zo stond er tegen de verhoudingen in een 1-0 voorsprong op het scorebord. Hiermee gingen beide teams ook richting de kleedkamer.

Na rust kwam VV Mifano fel uit de kleedkamer en werden er verschillende kansen gecreëerd. RKPVV bleef zoeken naar de gelijkmaker en kreeg hier regelmatig kansen voor. In de 60e minuut was het keeper Stefan van der Westen die VV Mifano op de been hield met een hele goede redding. Toch was het VV Mifano die in de 63e minuut op een 2-0 voorsprong had moeten komen. Helaas faalde Ton van der Linden 1 op 1 met de keeper.

VV Mifano dacht daarna alsnog te scoren, maar helaas werd de goal van Mayco Verrijdt afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Het werd op het veld en naast de kant steeds onvriendelijker. Gele kaarten hier en daar en vele overtredingen. RKPVV ging steeds meer richting de goal van VV Mifano voetballen om de gelijkmaker te forceren. In de 84e minuut was het Stefan van der Westen die met een prachtige redding VV Mifano in de wedstrijd hield.

De scheidsrechter had het naar zijn zin en liet redelijk lang door voetballen. Zo was er in de 93e minuut een fantastische aanval van VV Mifano. Leroy Hees dacht na een prachtige hakbal van Ton van der Linden te scoren, maar ook deze werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 98e minuut kreeg RKPVV nog een goede kans; deze werd gestopt door Stefan van der Westen.

Een prima resultaat voor het Mierlose team. Aankomende week staat de wedstrijd uit tegen Stiphout Vooruit op de agenda. Hopen dat ze deze lijn kunnen doortrekken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>