Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: f894f1
Foto: Arjan de Man
Verenigingen

Eerste nederlaag voor SV Braakhuizen

Someren/Geldrop – SV Braakhuizen heeft in Someren een 4-2 nederlaag geleden en verliest daarmee ook de ongeslagen status. Nadat Someren al in de zevende minuut op voorsprong kwam door toedoen van Bouwmans dacht SV Braakhuizen in de 11e minuut een penalty te krijgen na een overduidelijke overtreding op Anthony de Haan binnen de zestien, echter wuifde scheidsrechter Ooms dit even onterecht als gemakkelijk weg.

Toch kwamen de roodzwarten op gelijke hoogte, aanvoerder Mike de Meij rondde in de 29e minuut goed voorbereidend werk van Anthony de Haan af. Op slag van rust sloeg Someren opnieuw toe in de persoon van Mike Verdonschot die, na een snelle uitbraak, op fraaie wijze de 2-1 binnenschoot en daarmee de ruststand vastlegde.

Weinig kansen
Braakhuizen trainer Jeroen van der Schoot bracht in de tweede helft Teun de Wit en Remco van Wetten in de ploeg voor respectievelijk William Hendrikx en Bob Scheenloop. Beide ploegen streden voor wat ze waard waren, dit ging gepaard met veel inzet en weinig goed voetbal met als gevolg dat er weinig kansen vielen te noteren. Net als in de voorgaande wedstrijden toonden de roodzwarten veerkracht en kwamen in de 79e minuut op gelijke hoogte, toen jongeling Remco van Wetten een goede aanval opzette, een combinatie aanging met aanvoerder Mike de Meij en uiteindelijk beheerst doel trof. Daar waar de meesten zich al verzoend hadden met een 2-2 gelijkspel, zeker gezien het spelbeeld niet onlogisch, sloeg Someren in de eindfase nog tweemaal toe. In de 89e minuut kopte Koen de Louw de 3-2 achter doelman Youri van Tilburg en ruim in blessuretijd maakte Someren optimaal gebruik van de ontstane ruimte via Justin Hoeben, die de 4-2 eindstand vastlegde.

Opstelling SV Braakhuizen
William Hendrikx (46e Teun de Wit), Wesley Jeoffrey, Victor Akwunwa, Tolga Ozkan, Sami Hawedi, Bob Scheenloop (46e Remco van Wetten), Myron Jourdain (74e Shentley Mathilda), Mike de Meij, Romano ter Linden, Anthony de Haan en Youri van Tilburg

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>