Logo mooigeldropmierlo.nl
Fotograaf: Heinz Trebuth  | Fotonummer: e6703f
Fotograaf: Heinz Trebuth (Foto: Heinz Trebuth)
Verenigingen

Voorbereidingen kerstshow Olympia in volle gang

Mierlo - Eind oktober alweer. Dat betekent nog maar 2 maanden te gaan tot de kerstshow van rolschaatsvereniging Olympia. En dat voelen ook de rijdsters. Ze zijn iedere week hard aan het trainen om de shownummers onder de knie te krijgen. Samen met de trainsters doen ze er alles aan om de kerstshow wederom tot een spektakel te maken.

Gemakkelijk is dat zeker niet. Ieder jaar nieuwe thema's bedenken is een hele kluif. Vervolgens wordt het internet afgespeurd naar passende muziek en worden de hersenen gekraakt over leuke choreografieën. En dan moet het nog beginnen. Alle rijdsters moeten de pasjes onder de knie krijgen. Maandenlang wordt er met doorzettingsvermogen en veel plezier getraind. Want dat is het doel van zowel de trainsters als de rijdsters, een spetterende show op rolschaatsen.

Wat u kunt verwachten houden ze voor een groot deel nog even geheim. Olympia neemt je in ieder geval mee naar het prachtige Italië. Verder kunt u genieten van hun eigen covergirls en hoewel ze zelf nog niet mogen auto rijden laten de kleinste rijdsters u de leukste verkeerssituatie zien waar u ooit in terecht bent gekomen.

Rolschaatsvereniging Olympia hoopt natuurlijk op een groot publiek. Dus houd 15 of 16 december alvast vrij in uw agenda. Zij zien u graag bij de kerstshow van Olympia.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>