Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 91268a
Foto: Ingezonden
Evenementen

Serious Request Lifeline komt door Geldrop

Geldrop – Eerder dit jaar werd door de radiozender 3FM bekendgemaakt dat zij een andere opzet kiezen voor de goede doelenaktie Serious Request. De dj's betreden geen Glazen Huis; zij gaan in drie teams vanuit verschillende plaatsen door Nederland wandelen. Tijdens de wandeling komt team twee door Geldrop.

Lifeline, de opvolger van het Glazen Huis, en de nieuwe naam van de actie is een tocht waarbij de bekende 3FM dj's in verschillende teams worden ingedeeld. Drie teams lopen vanuit verschillende plaatsen een route door Nederland. De dj's Jorien Renkema en Rob Janssen, team twee, vertrekken vanuit Weert richting Utrecht en maakt een tussenstop in Geldrop. Zo werd maandag 22 oktober door 3FM bekendgemaakt.  

Reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten zijn de drie gekozen goede doelen waar de dj's geld voor gaan inzamelen. De actie loopt in de week voor de Kerst, van 18 tot 24 december. Wanneer de populaire DJ's precies Geldrop aandoen, is niet bekendgemaakt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>