Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 2a1c52
Foto: Ingezonden
Sinterklaas

Sint bij u thuis of bij uw vereniging?

Geldrop- Wilt u dat de Sint bij u thuis op bezoek komt, dan kan het Bolivia Komité dat voor u regelen. Zij willen graag een 46-jarige traditie hooghouden: de Sint en z'n Pieten staan dan ook weer garant voor een stijlvol bezoek.

Als u hem uitnodigt, komt hij op de afgesproken tijd bij u aan huis tegen een vergoeding van € 44,00 per bezoekje van 25 minuten als u in Geldrop woont of € 52,00 per bezoekje in de direct omliggende plaatsen (wegens de extra reistijd). Langere bezoektijden in overleg. Binnen Geldrop kunt u nu ook een bezoek van alleen twee Pieten afspreken voor € 23,00 per kwartier. Gezien zijn drukke agenda is een snelle reservering gewenst.

De geheel uit vrijwilligers bestaande organisatie ligt in handen van het Bolivia Komité Geldrop. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan opleidingen van Latijns-Amerikaanse jongeren die anders geen kans daarvoor zouden krijgen. Wilt u meer informatie over deze activiteiten, over Bolivia of over onze studenten, bezoek dan eens hun internet site: www.boliviacomite.nl Door aan deze actie mee te doen brengt u op twee verschillende plaatsen veel plezier: zowel bij uw eigen (klein-)kinderen, vrienden of kennissen, als bij die jongeren in Latijns-Amerika.

U bent verder geheel vrij om vrienden en/of kennissen met kinderen bij u thuis uit te nodigen; dit heeft geen invloed op de prijs en is vaak zelfs extra gezellig.

Bezoeken aan verenigingen, stichtingen, scholen en bedrijven kunnen ook geregeld worden. De tarieven zijn afhankelijk van het gewenste pakket, de plaats en de tijdsduur. Bel voor een afspraak - liefst tussen 20.30 en 22.30 uur (wegens kleine kinderen) - naar Suzanne Kanen-Derks, telefoon 040-2813533 of stuur een e-mail naar de.sint.bij.u.thuis@xs4all.nl, ook voor verhuur en/of opmaak.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>