Logo mooigeldropmierlo.nl
Ben Prestage  | Fotonummer: 41194d
Ben Prestage (Foto: Marcel Houweling)
Muziek

Roots in 't Groen: Ben Prestage

Geldrop – Ben Prestage komt woensdag 7 november optreden bij Roots in 't Groen. Ben Prestage was vijf jaar geleden ook al eens te gast bij Roots in 't Groen. Ondertussen speelde hij op veel grote festivals, onder andere BRBF, Moulin Blues, Ribs & Blues en Zwarte Cross.

De organisatie van Roots in 't Groen grepen de gelegenheid aan om hem terug te vragen in Heerenhuys23 om zijn Blackwater-blues 'n Roots opnieuw te laten klinken. Ben's optreden staat in het teken van de release van een nieuwe CD+DVD 'Live In Europe', met bijzondere opnames gedurende de afgelopen jaren gemaakt in Nederland en Duitsland.

Verder op het programma
Woensdag 19 dec (ipv 5 dec): English & Hareza duo (USA), www.elizabethlivemusic.com/english-hareza
Woensdag 2 januari: Billy & Bloomfish (Be), www.billyandbloomfish.be
Alle informatie over de concerten is te vinden op de website www.rootsinhetgroen.nl

Roots in 't Groen concerten vinden plaats in een luisterambiance op de eerste woensdag van de maand in Het Koepelhuys van 't Heerenhuys23, Heuvel 23 in Geldrop. Aanvang 20.30 uur (stipt!), zie de website www.heerenhuys23.nl. Tijdens de pauze gaat niet alleen de hoed rond (minimale bijdrage € 5,00), maar ook een schaal met overheerlijke hapjes aangeboden door Van den Berg Eetwinkel & Visdelicatessen.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>