Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 5bb7b9
Foto: Ingezonden
Sport

Eerste editie Step2Sport groot succes

Mierlo - Step2Sport is een nieuw initiatief: de buurtsportcoach van de LEVgroep, Budovereniging De Hechte Band, tafeltennisvereniging MTTV '72 en badmintonvereniging BV Mierlo '76 hebben de handen ineengeslagen. Gezamenlijk organiseerden ze een sportieve ochtend in de herfstvakantie.

Op donderdag 18 oktober heeft een grote groep kinderen van 4 tot 12 jaar op een speelse manier kennis gemaakt met de diversiteit aan sporten bij deze Mierlose verenigingen. Sporthal de Weijer was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een waar sportwalhalla, waarin de kinderen in circuitvorm allerlei verschillende trainingen kregen. Enkele hoogtepunten: ju-jitsu clinic, wedstrijd tegen pingpongballen kanon en shuttle hooghouden op hindernisparcours.

Het enthousiasme was bijzonder groot, niet alleen bij de kinderen die meededen, maar ook bij de trainers en jeugdleden van de verenigingen die in grote getalen vrijwillig aanwezig waren. Zij verzorgden een goede warming-up en begeleidden de deelnemers tijdens alle activiteiten. Ook de buurtsportcoach kan terugkijken op een geslaagde ochtend.

Volgend jaar komt Step2Sport zeker weer terug op de kalender. De eerste clubs die ook mee willen doen hebben zich al gemeld, dus wordt deze sportieve ochtend in de herfstvakantie nog grootser.

Kun je niet wachten tot de volgende herfstvakantie? Geen probleem: MTTV '72, BV Miero'76 en Budoverenigingen de Hechte Band, nodigen je van harte uit om naar hun training te komen en uit te proberen of hun sport ook de jouwe is. Voor meer info kun je terecht op hun websites: www.dehechteband.nl, www.mttv72.nl en www.bvmierlo76.nl

Step2Sport wil graag alle kinderen en begeleiders die 18 oktober aanwezig waren bedanken. Met zijn allen hebben ze er een mooie sportieve ochtend van gemaakt. Tot volgend jaar.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>