Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 366c3a
Foto: Ingezonden
Verenigingen

VV Geldrop verrast in Venray

Venray/Geldrop - De supporters van VV Geldrop zagen een attractieve en spectaculaire wedstrijd in Venray. VV Geldrop stapte uitermate tevreden met drie punten van het veld, al had een gelijkspel de verhoudingen beter weergegeven.

Vanaf het eerste fluitsignaal gaven de twee teams alles wat ze bezaten; veel strijd, beleving en bij vlagen uitstekend voetbal. Venray startte in een hoog tempo en probeerde snel een doelpunt te forceren. Geldrop-speler Yannick Desriac liep binnen het strafschopgebied Ron Kleuskens van zijn sokken, waardoor de scheidsrechter resoluut naar de stip wees. Hoewel keeper Len Gestel dichtbij zat, schoot Armend Shala de bal hard binnen: 1-0.

Geldrop ging niet bij de pakken neerzitten. Joep van der Velden bracht na een solo de bal laag voor het doel in de richting van Gideon Pieschel, die door Venray speler Jordy Wismans in de rug werd gelopen, waardoor de scheidsrechter opnieuw naar de stip wees. Topscorer Mark Werts trok de stand gelijk; 1-1

Beide ploegen speelden met volle overtuiging en op de grens, waarbij de jonge scheidsrechter ogen en oren te kort kwam om alles bij te houden. Net voor rust werd een doelpunt van Joep van der Velden onterecht afgekeurd. Beide formaties gingen met een gelijke stand de rust in.

Wie had gedacht dat het na rust wat minder zou worden omdat er in de 1e helft al op een hoog tempo gespeeld was, kwam bedrogen uit. Beide ploegen kwamen goed uit de kleedkamers en meteen zat er alweer vuur in de wedstrijd. Het was echter Venray dat weer aan de leiding kwam. Een snel genomen corner in de 57e minuut leidde tot 2-1. Het leek erop dat Venray 'de teugels wat liet vieren'. De thuisploeg ging wat meer achteruit spelen, waardoor Geldrop meer initiatief. Binnen vijf minuten kreeg Geldrop drie corners. De derde corner werd verzilverd door Gideon Pieschel. Hij schoot de bal snoeihard in de benedenhoek; 2-2.

Met nog 20 minuten te gaan streden beide ploegen voor de overwinning. Er werd volop gewisseld aan beide kanten, het hoge tempo en harde strijd had zijn tol geëist bij sommige spelers. Invaller Lars de Haas bracht VV Geldrop tien minuten voor tijd op voorsprong; 2-3. Beide teams kregen nog volop kansen, maar wisten niet tot score te komen. De euforie was groot bij Geldrop nadat de scheidsrechter floot voor het eindsignaal. De drie wedstrijdpunten gingen met VV Geldrop mee naar huis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>