Logo mooigeldropmierlo.nl
Rowan Verberne  | Fotonummer: a38a2c
Rowan Verberne (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Tweede helft kost Mifano wedstrijdpunten

Stiphout/Mierlo - Op een erg koude zondag moest Mifano helaas onder doen voor Stiphout Vooruit. De wedstrijd eindigde in 3-2.

Stiphout begon beter aan de wedstrijd en creëerde al meteen wat kleine kansen. Pas na zo'n 20 minuten kwam Mifano echt aan voetballen toe en na een goede combinatie kon Rowan Verberne de bal helaas niet tussen de palen schieten. Een paar minuten later kreeg Stiphout Vooruit een makkelijk gegeven penalty. Deze kans werd benut door Daan de Kleine. En zo stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord.

Een aantal minuten later wilde de scheids zijn fout goed maken en kreeg Mifano ook een penalty na een overtreding op Rowan Verberne. Deze werd goed binnen geschoten door Maurice van Hoof; 1-1. Met deze stand gingen beide teams richting de thee.

Na rust begon Mifano niet goed aan de tweede helft. Er werd erg slordig gespeeld en Stiphout Vooruit kwam er vaak uit met hun snelle voorhoedespelers. Dit resulteerde in de 63e minuut in een 2-1 voorsprong voor Stiphout Vooruit. Wederom was het Daan de Kleine die zijn tweede van de middag maakte. Mifano wist dat het moest gaan scoren, dit lukte bijna, maar een speler van Stiphout Vooruit stond op de doellijn om dit te voorkomen.

Mifano ging vooruit voetballen, waardoor er voor Stiphout Vooruit alleen maar meer ruimte kwam. Hier profiteerde Max Tersteeg van. Met een erg mooi doelpunt schoot hij de overwinning veilig; 3-1.

Mifano ging achterin één op één voetballen en gaf alles op alles. In de 87e minuut gaf Maurice van Hoof de bal op Rowan Verberne. Hij liet die kans niet onbenut en schoot zo de 3-2 binnen. Helaas kwam deze goal te laat voor Mifano en kon er niks meer aan de stand veranderd worden.

Volgende week komt nummer 3 Bavos op bezoek. Aan de heren van Mifano om thuis de drie punten te halen en zo weg te komen bij de laatste plekken op de ranglijst.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>