Logo mooigeldropmierlo.nl
Zanggroep Generation  | Fotonummer: 62054c
Zanggroep Generation (Foto: Ingezonden)
Muziek

Koffieconcert Zanggroep Generation

Mierlo - Zanggroep Generation Mierlo houdt op zondag 4 november een koffieconcert in samenwerking met vocal group Estrade uit Someren en balletgroep Bloesem uit Mierlo. Een gezellig concert met leuke zang, dans en muziek, waarbij de koffie klaarstaat. Dit concert vindt plaats in 't Patronaat te Mierlo en begint om 11.00 uur.

Generation is een gemengd koor bestaande uit een 25 tal leden en een swingend combo. De dirigent is Winny Eijsbouts. Bijna 22 jaar geleden is Generation als popkoor opgericht met als doel om gezellig samen te zingen. Die gezelligheid gaat prima samen met het ook serieus instuderen van de verschillende stijlen muzieknummers. Met hun wekelijkse repetities en enkele optredens per jaar geeft het koor dit vorm.

Deze keer is ook vocal group Estrade uitgenodigd. Dit koor bestaat uit 21 dames en staat weederom onder leiding van Winny Eijsbouts. Zij zingen A Capella popmuziek afgewisseld met pianobegeleiding of muziekband.

Het zingen wordt aangenaam afgewisseld met dans uitgevoerd door balletgroep Bloesem. Al meer dan 40 jaar kunnen kinderen vanaf 4 jaar op een speelse wijze kennis maken met dans, beweging, muziek met aandacht voor fantasie en creativiteit. Dit laten zij tijdens dit koffieconcert zien. Dus, mocht u zin hebben in een gezellige, bruisende en muzikale middag, u bent van harte welkom om in 't Patronaat te Mierlo te komen kijken en luisteren onder het genot van een gratis kopje koffie met iets lekkers.

Heeft u zin om zelf te gaan zingen kom dan op maandagavond 12 november om 20.15 uur kijken op de open repetitie in 't Patronaat te Mierlo.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>