Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 721573
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Neil Armstrong Scouting Groep houdt verkoopactie

Geldrop - Jarenlang was het vaste prik: de speelgoedactie in het najaar op de blokhut van de Neil Armstrong Scouting Groep in Geldrop. Dit jaar hebben zij ervoor gekozen iets nieuws te organiseren, namelijk een verkoopactie van allerlei creatieve, zelfgemaakte vogelvoerwerkjes en vetbollen die de vogeltjes in het aankomende koude winterseizoen goed kunnen gebruiken.

De jeugdleden hebben hun creativiteit gebruikt om voor u mooie zelfgemaakte voederplankjes, vetbollen in allerlei vormen en gevulde theekopjes te knutselen.

Deze worden verkocht op zaterdag 3 november tussen 09.30 en 15.00 uur op verschillende locaties in Geldrop. U vindt de jeugdleden van de NASG op de blokhut (Scheerderstraat 5 in Geldrop), in het centrum van Geldrop (voor de Albert Heijn en bij de Kruidvat) en bij Winkelcentrum De Coevering om in kraampjes de zelfgemaakte vogelvoerwerkjes, vetbollen (€ 1,50) en steunbonnen (€ 1,00 of € 2,00) te verkopen. De jongste jeugdleden gaan in de wijken langs de deur met vetbollen en steunbonnen.

Met uw aankoop steunt u de Neil Armstrong Scouting Groep om activiteiten en zomerkampen te organiseren voor de jeugdleden. Voor meer informatie, zie www.nasg.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>