Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: a6d234
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Winstpartijen voor MTTV'72

Mierlo – Van de zes gespeelde competitiewedstrijden in het afgelopen weekend, werden vijf competitiewedstrijden gewonnen. Sommige teams wisten nipt te winnen, andere teams lieten zien dat zij de beste waren.

Senioren
Veldhoven 5 – MTTV '72 2, Uitslag: 4-6
Piedro was in topvorm en won al zijn wedstrijden. Patrick haalde twee punten en ook hun dubbel werd gewonnen. Voor Sjaak zat winst er dit keer niet in.
MTTV '72 3 – Budilia 5, Uitslag: 8-2
René-Philippe (3), Pieter (2) en Jan (2) behaalden een prima resultaat tegen Budel. Ze draaien nog steeds bovenin mee in de competitie.
Taverbo/Sabo 8 – MTTV '72 4, Uitslag 1-9
Een goed resultaat voor team 4, wat er nog steeds goed voor staat voor het kampioenschap. Henry (3), Rianne (3), Keith (2) en het dubbel zorgden voor in totaal 9 punten.
MTTV '72 5 – Valkenswaard 6, Uitslag 8-2
Het vijfde team heeft een goed seizoen in de 6e klasse. Ook zij staan nog bovenaan. Met nog twee wedstrijden te gaan, komt het kampioenschap dichterbij. Geert-Jan (3), Radu (2) en Peter (2) hadden het alleen wat lastig tegen Bob.
Meppers (h) 4 – MTTV '72 6, Uitslag: 6-4
Tegen de Meppers uit Heeze werd helaas net verloren. Niels won knap twee wedstrijden. Toine en Jo wisten allebei te winnen van Maurice.

Jeugd
Hotak '68 3 – MTTV '72 1, Uitslag: 4-6
Een nipte overwinning voor René-Philippe (3), Pascal-André (2) en Radu (0). Ze staan nog wel bovenaan in de competitie.

Taartentoernooi
Het Taartentoernooi is het gezelligste tafeltennistoernooi van Mierlo. De winnaars van het toernooi gaan met een taart naar huis. Dit dubbeltoernooi is bedoeld voor teams bestaande uit een goede en een minder goede speler, waarbij de minder goede speler de kans krijgt om te spelen op zijn/haar niveau.

Het taartentoernooi wordt gehouden op zaterdag 8 december van 10.00 tot 17.00 uur in sporthal De Weijer in Mierlo. Iedereen kan aan dit toernooi deelnemen. Inschrijven kan tot 30 november op de website www.mttv72.nl onder evenementen.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>