Logo mooigeldropmierlo.nl
Stefan van der Westen  | Fotonummer: aa6cd4
Stefan van der Westen (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

VV Mifano zag punten naar Bavos gaan

Mierlo – VV Mifano heeft zijn meerdere moeten erkennen in de thuiswedstrijd tegen Bavos. Op een mooie zonnige dag waren het de gasten die een 0-1 overwinning over de streep konden trekken.

De eerste 25 minuten van de wedstrijd waren duidelijk voor VV Mifano. De bal werd over vele Mifano schijven rond gespeeld zonder tot echte grote kansen te komen. In de 14e minuut was het Stefan Schippers die zijn harde inzet gekeerd zag worden door de Bavos doelman. Nog geen drie minuten later stond linkerspits Rowan Verberne oog in oog met de Bavos doelman, zijn inzet ging over het Bavos doel.

Na 21 minuten kwamen de gasten voor de eerste keer over de middenlijn. Het was Pim van Lijssel die zijn ploeg ook gelijk op voorsprong schoot na een vermeende handsbal. Het duurde tot de 44e minuut alvorens het volgende wapenfeit genoteerd kon worden. Een prima vrije trap van de jeugdige Loek van den Waardenburg van Bavos werd ternauwernood onschadelijk gemaakt door de prima keepende Stefan van der Westen.

De tweede helft was van een duidelijk minder niveau, het spel werd onrustig en van goed voetbal was dan ook geen sprake meer. Het was Stefan Schippers die een prima individuele actie gestuit zag worden door de doelman van de gasten. In de 57e minuut was het Stefan van der Westen die zijn ploeg op de been hield door een fantastische redding op een inzet van Loek van den Waardenburg.

In de 65e minuut kreeg Rowan Verberne de bal plots voor zijn voeten, zijn inzet belandde aan de verkeerde kant van de paal. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd werd Maurice van Hoof in het veld gebracht voor Thomas Aarts. Van Hoof gaf gelijk zijn visitekaartje af door een prima voorzet, de bal werd echter door vriend en vijand gemist. De laatste 10 minuten en de extra tijd van 5 minuten kunnen afgedaan worden als rommelig waarbij geen kansen meer genoteerd konden worden. Een deceptie voor de thuisploeg die hun vizier nu naar de onderkant van de ranglijst aan het richten zijn. Volgende week is er geen programma in de 4e klasse waarna op zondag 18 november MVC de volgende tegenstander is.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>