Logo mooigeldropmierlo.nl
V.l.n.r. Maud van Aerle, Loes van Aaken (Mierlo), Sophie Meulendijks (Geldrop)   | Fotonummer: 501b1c
V.l.n.r. Maud van Aerle, Loes van Aaken (Mierlo), Sophie Meulendijks (Geldrop) (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Goud voor Mierlose turnsters HT35

Helmond/Mierlo - In het T-kwadraat in Tilburg vonden afgelopen weekend de jaarlijkse Tilburgse Kampioenschappen turnen plaats. Een mooie voorbereiding voor de turnsters in de hoogste divisies als voorbereiding op het nieuwe turnseizoen.

Het werd een succesvol weekend voor HT35 met mooie oefeningen, her en der wat foutjes, maar vooral ook om te weten hoe iedereen er voor staat en waar komende tijd nog aan gewerkt moet worden. Er werd 19x het podium gehaald.

De Mierlose Loes van Aaken, voor het eerst turnend in de bovenbouw, begon samen met haar teamgenootjes Indy Kwee, Maud van Aerle, Merel Verhofstadt, Britt en Sophie Meulendijks op het onderdeel balk, gevolgd door vloer, sprong en brug. Op dit laatste toestel behaalde Loes zelfs de hoogste score. Met een mooie totaalscore van 49,950 wist ze het goud te behalen. Zilver was er voor Maud van Aerle en de Geldropse Sophie Meulendijks maakte  HT35-podium compleet.

Daarnaast wisten zowel Romy Hulsers (eerste jaar bovenbouwturnster in de tweede divisie) als Jet van der Velden, jeugd-1 N4, beiden woonachtig in Mierlo, het goud te behalen.

Meer informatie, zie www.ht35.nl

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>