Logo mooigeldropmierlo.nl
Fotograaf: Heinz Trebuth  | Fotonummer: 5a49f7
Fotograaf: Heinz Trebuth (Foto: Heinz Trebuth)
Verenigingen

15e Kerstshow Rolschaatsvereniging Olympia

Mierlo - Een jubileumeditie voor rolschaatsvereniging Olympia: voor de 15e keer laten de rolschaatssters van Rolschaatsvereniging Olympia een afwisselend aanbod zien van shownummers in de kerstshow op 15 en 16 december.

Van de allerkleinsten die pas enkele maanden geleden voor het eerst hun rolschaatsen aantrokken, tot de senioren die al jaren vele uren trainen om telkens maar beter te worden in sprongen, pirouetten en shownummers. Olympia gaat u onder andere meenemen naar het prachtige Italië. Verder kunt u genieten van hun eigen cover girls en hoewel ze zelf nog niet mogen auto rijden laten de kleinste rijdsters u de leukste verkeerssituatie zien waar u wellicht ook ooit in terecht bent gekomen. De rijdsters van rolschaatsvereniging Olympia laten het u graag weer met heel veel enthousiasme zien!

Wordt u ook nieuwsgierig naar deze jubileumeditie en heeft u zin in een heerlijke avondje of middagje uit? De kaartverkoop is reeds gestart. Wees er op tijd bij want het is de moeite waard.

Datum en tijd
zaterdag 15 december om 19.30 uur
zondag 16 december om 12.00 en 16.00 uur
Let op: de tijden van de shows op zondag zijn aangepast

Plaats
Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 in Mierlo

Kaartverkoop
Plus Supermarkt van Doornmalen, Dorpsstraat 168, Mierlo
De Peperkorrel Cadeau- schoenen en kledingboetiek, Heuvel 95, Geldrop
Boutique for More, De Plaetse 165, Helmond
Your Wish Kappers, Vondellaan 2, Helmond
Telefonisch reserveren via 06-58888443
Online reserveren via kerstshow@rvolympia.nl

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>