Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 861ee3
Foto: Marret van den Heuvel
Carnaval

Prinsenbal Vereniging De Kersepit

Mierlo - Al een aantal maanden moet de nieuwe Hoogheid van Vereniging De Kersepit zijn grootste geheim van dit moment voor zich houden. Eigenlijk is hij al helemaal klaar om zijn voorganger, Prins William I op te volgen, maar hij moet nog even zijn geduld bewaren. Geen gemakkelijke opgave, een Prins-in-spé schreeuwt het het liefst van de daken!

Op zaterdag 17 november mag heel Mierlo dan eindelijk weten wie zich al maanden loopt te verbijten. Op die avond, om elf over elf staat Prins nr. 59 te glunderen op het podium in Residentie denheuvel en neemt hij de scepter en mantel over van Prins William I.

Prins William I en zijn Adjudant Niels mogen echter nog 1 keer aantreden als voorgangers van 'hun clubke'. Dat is tijdens het bezoek aan De Houtse Kluppels in Mierlo-Hout aanstaand weekend. Zij beleven ongetwijfeld wat weemoedig hun laatste Prinsenbal en -receptie als Prins en Adjudant, maar lieten desgevraagd weten terug te kijken op een geweldig carnavalsjaar. Daarom is de vereniging zeer vereerd dat het 17 november geen definitief afscheid wordt: na zijn aftreden komt dan Oud-Prins William de Raad van Elf versterken.

Zaterdagavond 17 november heeft eigenlijk maar één hoofdrolspeler, de 59e Prins Der Kersepitten. Al verschillende tips omtrent zijn identiteit zijn via Facebook live bekendgemaakt door Vorst Jeroen en Grootvorst John. Er volgen nog enkele tips, dus stem woensdagavond 20.00 uur af op de facebookpagina van De Kersepit. Juist die laatste tips kunnen U misschien wel eens op de juiste naam brengen. En als U kans wilt maken op 2 vrijkaarten voor het Hofdiner en de Pronkzitting op 9 februari 2019 hoeft u slechts die ene naam in te vullen op zaterdagavond 17 november. Bovendien wordt de stemming opgevoerd door de fantastische allround coverband Driven. Met hun enthousiasme en interactieve optreden wordt het gegarandeerd een spetterende onthulling. Vanaf 20.30 uur gaan de deuren van Residentie denheuvel open en de toegang is natuurlijk gratis. Vereniging De Kersepit nodigt u van harte uit om dit gezellige feest met hun mee te vieren.

De Kersepit is ook trots binnenkort haar nieuwe website te presenteren. Fris, herkenbaar en uitnodigend en voorzien van de laatste nieuwe technische snufjes. Op overzichtelijke wijze zijn het programma tijdens het carnavalsseizoen, foto's en de overige activiteiten van en bij De Kersepit te volgen. Hou de diverse media in de gaten voor de exacte datum van de lancering.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>