Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: c679c7
Foto: Emmy Grit
Carnaval

CV 'De Kersenplukkers' houdt amusementsmiddag

Mierlo - CV 'De Kersenplukkers' houdt op zondag 2 december haar jaarlijkse amusementsmiddag. Tijdens de middag, die plaats vindt in Cultureel Ontspanningscentrum 'De Vliegert', wordt ook de nieuwe Prins of Prinses van 'De Kersenplukkers' bekend gemaakt en vinden diverse optredens plaats van tonproaters en de groep WAI. De kaartverkoop voor de amusementsmiddag is inmiddels gestart.

De commissie amusementsmiddag van CV 'De Kersenplukkers' is er ook dit jaar weer in geslaagd om een aantal gerenommeerde kletsers te strikken voor een optreden bij de Mierlose Senioren Carnavalsvereniging 'De Kersenplukkers'. Topkletsers als Jasper van Gerwen (Hilvarenbeek), Hans Verbaarschot (Deurne) en niemand minder dan Berry Knapen (Heeze) brengen hun buut in de ton. Ook de groep WAI uit Mierlo verzorgt een optreden tijdens de middag waar onder meer afscheid wordt genomen van Prinses Dorine d'n Urste en haar adjudant Jan.

Voorverkoop
Toegangskaarten á € 3,00 per stuk voor de amusementsmiddag bij CV 'De Kersenplukkers' op zondag 2 december zijn verkrijgbaar aan de bar van Cultureel Ontspanningscentrum 'De Vliegert', Heer van Rodestraat 109A te Mierlo.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>