Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 5e98ed
Foto: Ingezonden
Carnaval

Kaartverkoop 'Spruwwezwets' begonnen

Mierlo - Stond voorheen de traditionele 'Spruwwezwets', de kletsavond georganiseerd door de Mierlose Spruwwejagers, steevast gepland op de dinsdag voorafgaand aan het carnaval. Dit jaar heeft CV De Spruwwejagers gekozen voor de zondagmiddag 2 december. Plaats van handeling, de Spruwwekooi van Sport & Eetcafé De Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 24 te Mierlo. De kaartverkoop voor de hoogstaande amusementsmiddag is inmiddels gestart op de bekende voorverkoopadressen.

Ook dit jaar is de commissie Spruwwezwets erin geslaagd een aantal topkletsers te strikken voor een optreden in Mierlo. En niet de minste kletsers zo blijkt uit de namen van Jasper van Gerwen, Rob Scheepers, René van den Heuvel en meervoudig Brabants Kampioen Berry Knapen welke staan vermeld op het affiche van de Spruwwezwets 2018. Ook staan er optredens aangekondigd van het duo John & Trinet, de winnaars van de Mierlose carnavalsschlager 2018 en van zanger Robin Liebreks. Verder verzorgen de dansmariekes van de organiserende Spruwwejagers een optreden tijdens de middag die om 14.00 uur aanvangt in de Spruwwekooi, de residentie van CV De Spruwwejagers. De gezellige carnavalsmiddag staat onder leiding van de gloednieuwe 57ste Prins der Spruwwejagers die een week eerder op zaterdag 24 november gepresenteerd wordt tijdens het jaarlijkse prinsenbal.

Voorverkoop
Toegangskaarten á € 10,00 per stuk voor de Spruwwezwets 2018 zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de Spruwwekooi van Sport en Eetcafé De Weijer (Heer van Scherpenzeelweg 24), Tabakspeciaalzaak Dreverman (Wilhelminastraat 91) en Natuurlijk van der Leest (Dorpsstraat 170) te Mierlo. Zorg dat je tijdig in het bezit bent van een toegangskaartje, want ook nu geldt weer: VOL = VOL!!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>