Logo mooigeldropmierlo.nl
Prins Pantalonius Bram II  | Fotonummer: 506676
Prins Pantalonius Bram II (Foto: Mark Arends photography)
Carnaval

Prins Pantalonius Bram II nieuwe Prins van De Geldropse Jagers

Geldrop – Nadat zaterdag 10 november afscheid werd genomen van Prins Note Hilari Rubin 1 en zijn adjudant Jeroen Spijkerboer van De Geldropse Jagers, werd de nieuwe Prins bekendgemaakt in Heerenhuys23 in Geldrop. Als 63e Prins gaat Bram van de Broek als Prins Pantalonius Bram II dit jaar de scepter zwaaien bij De Geldropse Jagers.

Bram heeft gekozen voor twee adjudanten; zijn broer Floris van de Broek en vriend Pascal de Vries. De 45-jarige internationaal vrachtwagenchauffeur is geen onbekende bij De Geldropse Jagers. Zijn ouders, Piet en Ria van de Broek, zetten zich al jaren in voor de vereniging. Vader Piet was in 1987 Prins Baccara 1.
De spreuk van de Prins verwijst naar zijn beroep: 'Hou de linkerbaan maar aan, wij gaan er vol gas tegenaan'. De eerste taak voor de nieuwe Prins was de installatie van Rubin Willemsen, Jeroen Spijkerboer en oud Prins en opperjager Frans Evers als raadslid. Op zaterdagavond 12 januari kan iedereen kennismaken met Prins Pantalonius Bram II tijdens de receptie in Heerenhuys23.

De kaartverkoop van de zittingen en seniorenzitting is inmiddels begonnen. De zittingen worden gehouden op 16, 17 en 23 februari 2019 in gemeenschapshuis Zesgehuchten. Andy Marcelissen, Berry Knapen, Marlon Kicken, Dirk Kouwenberg en Boij Jansen staan in de ton. Tevens zijn er optredens van cabaretgroep 6kirniks uit Heeze en zangers Ronald van Lee en Frans Evers. Kaarten kunnen gekocht worden bij Beddenspecialist Houben, Bogardeind 67 in Geldrop en kosten € 14,00. Wees erop tijd, vol = vol.

Dit geldt ook voor de seniorenzitting op zondagmiddag 27 januari in de grote zaal van Kastanjehof, met een spectaculair programma. Tonpraters zijn Berry Knapen, Frans Bevers en Jan Strik. De zangers zijn Mark Elbers, Lesley Linch en Ronald van de Lee. Dankzij sponsoren kost deze zitting, speciaal voor senioren slechts € 3,00, inclusief een consumptie en hapjes! Deze kaarten kunnen gekocht worden bij de beheerder van Kastanjehof in de grote zaal.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>