Logo mooigeldropmierlo.nl
Meer parkeerplaatsen in de Kalanderstraat in Geldrop  | Fotonummer: 918b87
Meer parkeerplaatsen in de Kalanderstraat in Geldrop (Foto: ©google maps)
Politiek

Herinrichting Kalanderstraat én verandering bij verkiezingen

Geldrop - De Kalanderstraat in Geldrop krijgt een nieuwe inrichting. Er komen vooral meer parkeerplekken. De stoepen worden smaller waardoor er ruimte komt om parkeerstroken aan beide kanten van de Kalanderstraat te realiseren.

Het ontwerp voor herinrichting heeft inmiddels ter inzage gelegen en is aangepast op wensen van bewoners. Het definitieve ontwerp gaat nu naar de gemeenteraad.

Redacteur: Martin de Bruijne

Veranderingen bij verkiezingen

Geldrop-Mierlo blijft zelf proberen stemmentellers te werven, voor het tellen van de stemmen na verkiezingen. De leden van de stembureaus krijgen bij de volgende verkiezingen gratis fruit.

Dit blijkt uit de evaluatie van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. Het college heeft naar aanleiding van de evaluatie onder meer besloten om de verkiezingsborden centraal en gezamenlijk te laten beplakken door de politieke partijen. Mensen die voor het eerst mogen stemmen krijgen een kaartje met de boodschap om vooral gebruik te maken van hun stemrecht.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>