Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 08fb59
Foto: Ingezonden
Verenigingen

VV Geldrop plaats zich voor derde ronde districtbeker

Geldrop – VV Geldrop 1 heeft met 4-2 gewonnen van RPC 1 uit Eindhoven en plaatst zich voor de derde ronde van de districtbeker. In de eerste helft keek VV Geldrop 1 slechts vijf minuten tegen een achterstand aan op RPC 1. Lars de Haas scoorde de gelijkmaker.

In de tweede helft zette Rick Wijnen (voorheen speler van VV Geldrop) het uitspelende team weer op voorsprong. VV Geldrop 1 wist de wedstrijd om te buigen en wist door doelpunten van aanvoerder Mark Werts, Tom Dekkers en Gideon Pieschel de overwinning van 4-2 binnen te halen.

Geldrop 2
VV Geldrop 2 moest na een 0-1 voorsprong uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in Heeze 1. Op Sportpark Het Lambrek verloor het team van Jeroen van Gils strijdend met 3-2. Nico de Kort en Felix Klein troffen doel voor het tweede elftal.

De ogen worden door de selectie nu weer gericht op de competitie. Zondag 18 november speelt Geldrop 1, net als Geldrop 2, afgelopen weekend in en tegen Heeze 1, aftrap 14.30 uur. Geldrop 2 kruist in een uitwedstrijd de degens met Nuenen 2. De bal gaat op Sportpark De Oude Landen om 12.00 uur rollen. Supporters zijn zoals altijd van harte welkom.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>