Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 71e2d6
Foto: Ingezonden
Activiteiten

Herfstfietstocht IVN Mierlo

Mierlo - IVN Mierlo fiets op zondag 18 november om 10.00 uur vanaf 't Klokhuis Goorsedijk door Mierlo. Niet zo maar, maar met aandacht voor bomen die wegen en pleinen sieren. Sommige bomen zijn al kaal, dus zonder blad. Een pluspunt is dat hun ruwe stammen en takken duidelijk zichtbaar zijn.

Andere bomen hebben mooie herfstkleuren. En tegen een mooie, heldere lucht zie je hoeveel vruchten/zaden de bomen dragen. Deze accenten willen ze bekijken, niet strooien met Latijnse namen, maar genieten van de schoonheid en sta eens stil bij een boom: zonder bomen geen gezond leven. Het is mooi om de boom in de seizoenen te volgen. Bij belangstelling kan het IVN deze bomen ook volgend jaar lente, zomer samen gaan volgen. Nu eerst de boom in al zijn vormen en maten in deze herfst. Soms parkeren ze even de fiets en wordt een stukje gewandeld. Sluit aan bij de fietstocht op zondag 18 november, vertrek om 10.00 uur bij 't Klokhuis Goorsedijk. Beleef de natuur in Mierlo. Zie ook de website www.ivnmierlo.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>