Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 331081
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Eerste herenteam MTTV'72 grijpt laatste strohalm

Mierlo - Samen met Irene uit Tilburg staat het eerste herenteam onderaan. In de 2e klasse degraderen de laatste twee dus moeten ze nog een team onder zich houden. Een flinke overwinning tegen Irene is daarvoor noodzakelijk.

Rudi Spinner, Koen en Stijn Smits startten in de inhaalwedstrijd voortvarend. In een mum van tijd liepen ze uit naar 4-0 waarbij het dubbel van Rudi en Stijn bijzonder goed verliep. Met name Rudi was goed in vorm, nagenoeg elke aanvalsslag was een punt. Tekenend was zijn 11-3, 11-5 en 11-2 overwinning op Suzanne. Pas bij 8-0 liet Stijn een steekje vallen, maar de ruime zege (uitslag: 9 – 1) was al binnen. Ze staan nu slechts 1 puntje onder Stiphout, hun volgende prooi. Op 29 november komen ze elkaar tegen en wacht de belangrijke clash. De overige teams waren vrij en bereiden zich voor op de eindsprint in de najaarscompetitie. Teams 4, 5 en het jeugdteam staan er goed voor om kampioen te worden.

Kom vrijdag 16 november in de avonduren of zaterdag 17 november in de middag eens kijken naar de competitiewedstrijden en zie hoe leuk en gezellig de sport is. Of nog beter, kom zelf vrijblijvend een balletje slaan op de dinsdag- of donderdagavond. Op de website www.mttv72.nl is alle informatie te vinden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>