Logo mooigeldropmierlo.nl
Prins William en Adjudant Niels  | Fotonummer: ed03df
Prins William en Adjudant Niels (Foto: Ingezonden)
Carnaval

Prinsenbal Kersepit

Mierlo - De kop is eraf, het begin is gemaakt. De eerste kakelverse Dorstlustige Hoogheid in de regio is onthuld en hartelijk gefeliciteerd tijdens een gezellig carnavalsweekend bij de Houtse Kluppels in Hoftempel de Geseldonk. Vereniging De Kersepit heeft inmiddels de nodige polonaises in de benen en is dan ook helemaal klaar om hun eigen nieuwe Dorstlustige Hoogheid een warm welkom te geven.

Zaterdag 17 november vormt Residentie Denheuvel dan ook het epicentrum van de al weken oplopende spanning over de identiteit van de 59e Prins der Kersepitten. Iets over 23.00 uur volgt de ontlading. Welk geluid voert op dat moment letterlijk de boventoon: de verbaasde 'ooooh's' of toch de triomfantelijke 'zie je wel's'?

Voor één persoon in het bijzonder is de onthulling in ieder geval ook een opluchting. Voor de nieuwe Prins vanaf dan namelijk geen stiekem gedoe meer, geen lastige vragen meer te pareren. Nu moet hij echter nog een paar dagen onder de radar moet blijven, want het 'prinseraoje' gaat nog even door. Woensdag 14 november, om 20.00 uur, wordt via facebook de allerlaatste tip live bekend gemaakt. Wordt dan eindelijk duidelijk wie het is?

Helaas, die zekerheid krijgt u pas zaterdagavond. Voor de winnaar van het 'prinseraoje' stelt De Kersepit overigens een mooie prijs ter beschikking: twee vrijkaarten voor het Hofdiner en de Pronkzitting op zaterdag 9 februari 2019.

Ook voor de minder fanatieke 'prinseraojers' is Residentie Denheuvel zaterdagavond 17 november the place to be. De Kersepit pakt namelijk graag uit om een feest te garanderen. Met allround coverband Driven, één van Nederlands populairste coverbands is dat een zekerheidje. De vijf-koppige band weet dat de basis van een geslaagde feestavond meer is dan alleen live muziek. Spontane improvisaties, verzoekjes en zeker ook humor zijn de kenmerken van een feestelijke avond met Driven. Kom en feest dus vooral gezellig mee met De Kersepitten. Aanvang 20.30uur, gratis toegang.

Zaterdagavond kunt u ook getuige zijn van een andere onthulling: de lancering van de spiksplinternieuwe website van Vereniging De Kersepit! Als rond elf over elf de nieuwe Prins in 3D op het podium staat, gaat hij tegelijkertijd in 2D de 'lucht in'; zijn foto staat immers prominent op de nieuwe homepage van de vereniging. Dus als u afstemt op www.dekersepit.nl bent u als één van de eersten op de hoogte.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>