Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 232b5a
Foto: Marc Haarler
Algemeen

Leden van de Fotoclub in actie

Geldrop - Op iedere eerste maandag van de maand worden er op de clubavond van fotoclub De Dreef foto's besproken die de leden hebben gemaakt. Er word gekeken naar compositie, belichting, scherpte en of het complete plaatje overeenkomt met wat de fotograaf wil laten zien.

Op het einde van de avond wordt de best aansprekende foto gekozen, deze keer was het de foto waarop leden van Fotoclub De Dreef in actie zijn. Een paar keer per jaar trekken de leden erop uit, nu in de herfst zijn ze op pad gegaan om de mooie herfstkleuren vast te leggen. Leden van de fotoclub vonden het leuk om een keer de fotografen in actie te laten zien.

Maakt u ook graag foto's en wil u dat graag delen met anderen dan bent u van harte welkom. De clubavonden zijn op de eerste en derde maandag van de maand van 19.30 uur tot circa 22.00 uur in Wijkcentrum De Dreef. De tweede avond van de maand is een doe avond, ze hebben dan workshops zoals macro, stilleven, rook, zeepsop, snelheid, enz. Heeft u interesse, kom dan een avond meekijken, u kunt zich aanmelden via het contactformulier op hun website WWW.fotoclubdedreef.nl. Op zaterdag 22 en zondag 23 december houdt de fotoclub hun jaarlijkse Foto Expositie, meer bericht hierover volgt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>