Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 910c38
Foto: Ingezonden
Scholen

Groep 8'ers maken kennis op Strabrecht College

Geldrop - De 52 groep 8 leerlingen van verschillende basisscholen uit de regio kwamen woensdag 7 november swingend door de draaideur van het Strabrecht College. Het doel van deze middag was het kennismaken met de school en met de, toch-wel-vaak, andere vakken die gegeven worden op een middelbare school.

Datgene wat de school bijzonder maakt, is het mogen nemen van een persoonlijke keuze. De leerlingen die woensdag 7 november naar de school kwamen, kozen voor expressie of natuurkunde. Samenwerken in kleine groepjes voor je eigen kleine sprookjes theateropvoering. "Ik speel liever een dwerg dan een prins, dan hoef ik niet te kussen!", aldus een leerling. Of maak je liever een zonnewijzer individueel na de interessante sterren, planeten en universum uitleg? Leren is leuk als je zelf mag kiezen.

Voorlichtingsavond en Open
Voor meer informatie kunt u de voorlichtingsavond of de Open Dag bezoeken. De voorlichtingsavond avond voor nieuwe leerlingen vindt plaats op 22 november om 19.30 uur. De Open Dag vindt plaats op zondag 27 januari van 13.00-16.30 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>