Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: c91b74
Foto: Ingezonden
Zorg

St. Anna Zorggroep vervult wensen van mantelzorgers

Geldrop - In oktober heeft de St. Anna Zorggroep mantelzorgers opgeroepen om hun wensen in te sturen. Aan de hand van deze wensen en ervaringen kan het St. Anna de dienstverlening nog beter op hen en degenen voor wie zij zorgen afstemmen. Op de Dag van de Mantelzorg werd bekendgemaakt welke wensen in vervulling gaan.

Bij de selectie van de ingezonden wensen is gekeken naar de praktische realiseerbaarheid en of de wensen ten goede komen aan haar mantelzorgers, patiënten en/of de bewoners van onze woonzorgcentra (Ananz). Daarnaast gaat er per locatie één wens in vervulling.

De wensen die in vervulling gaan:
- Kussens voor de terrasstoelen – bij De Akert
- Maatjes, 1 op 1 begeleiding voor de somatische bewoners – bij Heuvel
- Belevingstafel, zodat er meer onderling contact komt – bij Berk
- Hulp van student voor bewoner(s) die uitleg nodig hebben met de PC – bij Nicasius
- Hulp van een diëtiste thuis die advies geeft aan een patiënt over voeding en die inzicht krijgt over wie, wanneer met haar naar het ziekenhuis gaat – bij St. Anna Ziekenhuis
De prijswinnaars zijn inmiddels geïnformeerd.

Bedankje voor alle mantelzorgers
De St. Anna Zorggroep nodigt alle mantelzorgers uit voor een feestelijke en tegelijkertijd informatieve avond op donderdag 15 november in het personeelsrestaurant De Ontmoeting, locatie St. Anna Ziekenhuis Geldrop. De avond start om 1900 uur en eindigt rond 21.30 uur. Iedereen is welkom, maar aanmelden is nodig, via wensboom@st-anna.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>