Logo mooigeldropmierlo.nl
Sinterklaas

Intocht Sinterklaas

  | Fotonummer: 5726f9
Foto: Peter Wijlaars

Geldrop-Mierlo - Het grote kinderfeest staat weer op het punt te beginnen: Sinterklaas. Zaterdag 17 november meert hij met zijn boot aan in de Noord-Hollandse gemeente Zaanstad in het dorp Zaandijk rondom de beroemde Zaanse Schans. Zondag brengt Sinterklaas een bezoek aan Geldrop en Mierlo. De intocht in Geldrop wordt georganiseerd door de Stichting Drie Harten, in Mierlo door het Sint Nicolaas Comité Mierlo.

Geldrop: 
In Geldrop komt Sint met zijn Pieten om 13.45 aan in de haven van Hulst. De route die hij aflegt is als volgt: Hulst - Heibeekstraat - Beneden Beekloop - Eindhovenseweg - Willem Alexanderlaan - Wilhelminalaan - Stationsstraat - Heuvel - Horecaplein - Hofdael.

Mierlo:
In Mierlo start de Sint om 13.45 zijn rijtoer bij Jongerencentrum 't Loesje in de Vesperstraat. De route van de rijtoer: Vesperstraat - Bisschop van Mierlostraat - Marktstraat - Dorpsstraat - Margrietstraat - Heer van Scherpenzeelweg.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>