Logo mooigeldropmierlo.nl
Stefan Schiffers  | Fotonummer: 2f24bb
Stefan Schiffers (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Mifano pakt de drie punten tegen MVC

De Mortel/Mierlo - In een niet zo'n interessante wedstrijd pakt Mifano de drie punten tegen MVC. De wedstrijd eindigde in 0-5.

De mannen van Mifano mochten zondag 18 november aantreden tegen MVC, de nummer 13 van de ranglijst. Een goed resultaat moest er vandaag behaald worden, zodat er afscheid genomen kon worden van de onderste plekken.

Al na twee minuten was de eerste kans voor MVC, de voorzet werd voorlangs geschoten en was uiteindelijk ongevaarlijk. Hierna was Mifano heer en meester en heeft MVC nauwelijks kansen gecreëerd. Na zeven minuten verzuimde Maurice van Hoof Mifano op een voorsprong te zetten, hij schoot de bal na een goede actie van Joel Tillemans naast.

Na 12 minuten kwam Mifano dan toch op voorsprong. Een goed afstandsschot van Stefan Schippers betekende de 0-1. Mifano bleef aanzetten en na 33 minuten resulteerde dit ook in een tweede goal. Een corner van Maurice van Hoof werd onhoudbaar binnengekopt door Gijs van de Wurf; 0-2. Dit was ook de ruststand.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde, Mifano was veel aan de bal en MVC kon niets tot weinig creëren. Af en toe werden er wat flinke overtredingen gemaakt, maar ook zo was Mifano niet af te stoppen. Na 55 minuten kon Stefan Schippers helaas het net niet vinden, zijn inzet belandde op de paal. Na 77 minuten was het Kevin van Elven die de 0-3 hard binnen knalde na een voorzet van Dirk Borst. Een minuut later was het wederom Kevin van Elven die een goal maakte. Na een goede voorzet van Joel Tillemans schoot Kevin de bal snoeihard binnen; 0-4.

Het slot akkoord was voor de aanvoerder van Mifano. Na een voorzet van Thijs van der Schoot, schoot Dirk Borst de bal over de keeper heen en zo stond de 0-5 op het scorebord.

Een goede wedstrijd van Mifano waarmee het doelsaldo weer wat opgekrikt werd. Volgende week komt ASV'33 op bezoek. Hopende dat deze lijn doorgetrokken kan worden, zodat de drie punten binnen gehaald kunnen worden.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>