Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 5b65b9
Foto: Ingezonden
Kerst

Lever je oude kerstballen in voor KiKa!

Geldrop - GroenRijk Geldrop zet zich deze Kerst volop in tegen kanker. Het tuincentrum houdt dit jaar een kerstballenactie door oude kerstballen in te zamelen voor KiKa. Daarnaast zijn de kerstballen van KiKa prominent op de winkelvloer aanwezig. Help ook mee met deze kerstballenactie!

Heb je nog oude kerstballen op zolder liggen? Breng ze uiterlijk maandag 17 december naar GroenRijk Geldrop en doneer 20% van het aankoopbedrag van nieuwe kerstballen aan KiKa. De verzamelde kerstballen worden geschonken aan het St. Anna Ziekenhuis Geldrop om een speciale wand in de entree te versieren tijdens de feestdagen. Dus scholen, bedrijven en inwoners worden gevraagd om oude kerstballen te verzamelen. Doe jij ook mee?

KiKa-kerstballen
Dit jaar zijn er ook kerstballen te koop van KiKa, de organisatie die strijdt tegen kinderkanker, ontworpen door vier KiKa-helden: Femke, Judith, Vera en Roos. Versier je boom dit jaar dus met een goed doel en haal geld op voor onderzoek tegen deze verschrikkelijke ziekte. Iedere kerstbal heeft een persoonlijk verhaal, vertaald in een prachtige tekening. Met aankoop van 1 KiKa kerstbal gaat er € 2,50 direct naar KiKa.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>