Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 63a497
Foto: Ger Jansens
Oproep

Schrijvers gezocht voor project '80-jarigen in woord en beeld'

Geldrop - Fotograaf Ger Jansens is al enkele maanden bezig met het in woord en in beeld brengen van 80++ mensen. De inspiratie voor Ger is de presentatie van Joop van Putten uit Zwolle bij de fotoclub Brandenvoort afgelopen jaar. Hij presenteerde daar zijn fotoboek en beschreef hoe hij dat tot stand had gebracht. Dat inspireerde Ger tot een soortgelijk project, maar dan in Geldrop en omgeving.

De uitdaging is om nog enkele personen te vinden die samen met Ger dit project willen voortzetten. Met name personen die lol hebben in het interviewen en schrijven van teksten of dat willen leren. De interviews doen we samen, op basis van een onderwerp uit het interview maak ik de foto's die uiteindelijk gepubliceerd gaan worden in een fotoboek. De verhalen van de 80-jarigen zijn echt fantastisch en zo'n interview is echt een feestje om te doen.

Hanna Geervliet-van der Velde werd geïnterviewd door Carlijn Jansens-Harkema en gefotografeerd door Ger Jansens. Tijdens het interview vertelt Hanna over haar jeugdjaren, haar werk en het werk van haar grote liefde Johan. Haar leven in Geldrop, waar ze zijn gaan wonen. In het leven van Hanna zijn haar hobby's een belangrijk onderdeel; zingen, quilten, golfen en zo nu en dan wat naai- en verstelwerk.

Spreek jou dit aan, neem dan contact op met Ger Jansens via Ger.jansens@live.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>